Ikke sikker webside – her er hvorfor Google advarer 

I den kommende tid vil mange opleve at deres side og sider de besøger får en advarsel i toppen af browseren, Ikke sikker. Vi vil herunder gennemgå hvorfor. Vi vil også fortælle, hvad du skal gøre for at forhindre at din side bliver vist som usikker overfor dine besøgende.Google er ved at gennemført ændringer i både hvordan siderne indekseres og i hvordan Google Chrome viser siderne. Læs evt. mere her. Kort fortalt så er grunden til at siden fremstår som ikke sikker, er at trafikken mellem siden og brugeren ikke er krypteret.Manglende kryptering kan være farligt for den besøgende. Det betyder nemlig at alt der skrives, herunder også kreditkortinformation, kontaktoplysninger, brugernavne og adgangskoder kan opsnappes og misbruges af andre på samme netværk. Det åbner også for andre muligheder for at misbruge forbindelsen.

Kryptering med SSL

Måden du slipper af med Ikke sikker beskeden, for i stedet at få en grøn hængelås og en sikker side, er ved at opgradere din side med SSL. Det er normalt noget dit webhotel kan hjælpe dig med. Udover den grønne hængelås er den mest synlige ændring, at din websides adresse vil starte med https:// og ikke som nu http://.Denne adresseændring får konsekvenser for din sides placering i søgemaskinerne, da din http:// side vil ophøre med at eksistere.Det betyder at dine placeringer og nogle af de links der peger til din side kommer til at pege på ingenting, hvis ikke der laves en viderestilling fra http:// adresserne til de tilsvarende https:// sider og at sidens interne links opdateres. Dette skal gøres korrekt ellers mister du placeringer på Google.

Skift til https nu, det kan blive dyrt at vente 

Uden https vil Google advare mere og mere tydeligt mod at benytte din side. Ordet ikke sikker vil blive knyttet til dit brand og din side vil blive fravalgt af mange. Hvis f.eks. en af dine konkurrenter har en sider der er “Sikker”, så vil kunderne vælge at handle der. Når flere fravælger dig vil Google fjerne dig fra de eventuelt gode placeringer du har haft og gøre det sværere for dig at komme tilbage.En https adresse giver dig også adgang til flere af Googles produkter, bl.a. adgang til Google Shopping.

Det kan WP Troldmanden hjælpe dig med

Efter du har bestilt et SSL-certifikat hos dit webhotel, overtager vi alle bekymringer med, at få siden Sikker
  • Vi laver de nødvendige rettelser, i din sides kode, for at den kan fungere som https side
  • Vi sørger for korrekte viderestillinger og opdateringer af interne links
  • Vi kontrollerer siden og sørger for at https siden fungerer lige så godt som http siden gjorde
Med andre ord gør vi det let for dig at slippe af med Ikke sikker beskeden, så du igen kan fremstå som troværdig overfor dine besøgende.Kontakt os på kontakt@wordpress-139477-665404.cloudwaysapps.com for at få et godt tilbud. 

Har du spørgsmål?

69 69 75 50

Åbningstider

Man – Fre: 07:00 – 18:00

Lør – Søn: 10:00 – 16:00

Vranderupvej 15 – 6000 Kolding – Cvr. 38 41 82 03