Hjælp min hjemmeside er hacket 

Velkommen til dette blogindlæg, der er skrevet som en hjælp til dig, der mener at din hjemmeside muligvis har været udsat for et angreb fra en hacker. Læs med neden for og få en række gode råd til, hvilke tegn du skal være opmærksom på, når du vil prøve at finde ud af om der har været en hacker på færde i dit system.

Jeg har mindre trafik på min hjemmeside

Har du mindre trafik på din side end til dagligt? Og er dette fald i besøgende sket pludseligt og ud af den blå luft?
Hvis dette er tilfældet, kan det være tegn på, at din hjemmeside er blevet hacket. Hackeren har arrangeret det således, at når en internetbruger har villet besøge din side – så er han i stedet blevet sendt hen til hackerens hjemmeside.

En anden mulighed kan være, at vedkommende der har hacket dit system har placeret et spam-indhold på din side; og at siden derfor er blevet er blevet spærret fra Googles side. For at finde ud af om dette er sket, kan du med fordel gennemgå en såkaldt sikkerhedsrapport.

Min hjemmeside viser reklamer, som jeg ikke selv har placeret

Viser din hjemmeside pludselig reklamer, som du ikke selv har indsat i den, kan det være tegn på at en hacker har fundet vej til dit system på ulovlig vis. Reklamerne kan eksempelvis have form at pop-up sider.

Min hjemmeside svare ikke og/eller er blevet langsom

Oplever du, at din hjemmeside har mistet den hastighed, den ellers havde? Dette kan være et helt tredie tegn på hacking, som du også skal have øje for.

Brug for hjælp til din hacket hjemmeside?

Skal du bruge hjælp til, at fjerne malware fra din hjemmeside, kan du læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig her: Fjern malware fra hjemmeside

 

Har du spørgsmål?

69 69 75 50

Telefontid:

Man – Fre: 09:00 – 15:00

Bredgade 32 – 6000 Kolding – Cvr. 38 41 82 03

manage cookies