Skal dit site være

LYNENDE HURTIG?

Lad WordPress-Troldmanden hjælpe dig


Billed optimering

Alle billederne på hjemmesiden bliver komprimeret (uden visuelle tab)

Kodestruktur optimering

Der laves ændringer i kodestrukturen, så hjemmesiden loader hurtigere

Cache

Der bliver opsat cache på hele siden, så den bliver indlæst med flyvende fart

Hastighed er i dag alfa og omega

Undersøgelser har vist, at hvis en bruger skal vente mere end 3 sekunder på at hjemmesiden loader, så vil 40% forlade siden igen. Prøv at tænk på hvor mange potentielle kunder der kan forlade din hjemmesiden igen, hvis de oplever den er for langsom. Google er begyndt, at tælle loadtid med i deres samlede billede af din hjemmeside, når de skal tildele dig en placering på Google. Hastighedsoptimering er et af de letteste steder, at SEO optimere din hjemmeside på.

47% FORVENTER MAX 2 SEK LOADTID

79% KOMMER IKKE IGEN HVIS HJEMMESIDEN ER LANGSOM

HASTIGHEDSOPTIMERING


995

+moms

Billedoptimering

Kodestruktur optimering

Cache

Sådan bliver din hjemmeside speeded op

Billed optimering

Når du gemmer et billede fra f.eks. photoshop, så er den komprimering som sker af billedet ikke god nok. Ved at benytte avancerede billedkomprimerings-software kan jeg mindske fil-størrelsen på dit billede med mellem 10% og 60%.

Komprimeringen af billedet vil ikke være synligt, men resulterer i en hurtigere loadtid for hjemmesiden

Kode optimering

Når WordPress rendere koden til hjemmesiden, bliver den stillet fint op, alle tilhørende filer ligger hver for sig, f.eks. hvis du har installeret et plugin laver det som oftest indtil flere filer der skal loades, dette kunne f.eks. være css- og js-filer. Det er rigtig fint, at koden er stillet flot op – hvis du er web-udvikler, men for browseren og den almindelige bruger er det lige meget.

 

Det jeg gør er at komprimere koden, så den fylder så lidt som muligt. Samtidig så pakker vi alle css og js filerne i færre filer, så browseren skal downloade færre filer før din hjemmeside vises.

Cache

Når din side indlæses, så indlæser den både filerne på webserveren, kontakter databasen flere gange for at hente tekst, billeder osv. Hele denne operation tager et par ms hver gang der skal hentes noget.

 

Cache-opsætningen jeg laver, gør at alt data ligger klar uden at der skal kontaktes database, og ligende. Derved vil siden loade langt hurtigere.

Bestil hastighedsoptimering

Udfyld felterne herunder, og bestil hastighedsoptimering 

af din WordPress hjemmeside

Har du spørgsmål?

69 69 75 50

Telefontid:

Man – Fre: 09:00 – 15:00

Bredgade 32 – 6000 Kolding – Cvr. 38 41 82 03

manage cookies