Handels- og abonnementsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

WordPress Troldmanden

Mail: kontakt@wordpress-troldmanden.dk

Adr: Vranderupvej 15, 6000 Kolding

CVR: 28407696

 

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er ekskl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

WordPress Troldmanden tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Når du handler med WordPress Troldmanden indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@wordpress-troldmanden.dk

 

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Efter udførelsen af opgaven, modtager du en faktura fra mig. Denne kan du betale via. bank, betalingskort eller mobilepay. 

 

Abonnementsbetingelser

Alle abonnementer kan opsiges med udgangen af den påbegyndte måned. Dvs. hvis det opsiges d. 1. i en måned så stopper det med udgangen af måneden. Ved opsigelse skal der sendes en mail til: kontakt@wordpress-troldmanden.dk 

 

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kontakt@wp-troldmanden.dk eller på tlf. 69 69 75 50

 

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

 

For at du kan indgå aftale med os på WordPress Troldmanden, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere ordren korrekt til dig.

Personoplysningerne registreres hos WordPress Troldmanden, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

 

Direktøren og de ansatte for WordPress Troldmanden, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos WordPress Troldmanden, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til WordPress Troldmanden via e-mail kontakt@wp-troldmanden.dk 

Har du spørgsmål?

69 69 75 50

Telefontid:

Man – Fre: 09:00 – 15:00

Bredgade 32 – 6000 Kolding – Cvr. 38 41 82 03

manage cookies